2014. június 16., hétfő

Kötelező olvasmányok 2014

Sziasztok Vattacukrok! ^^

"Nyolcadik osztályba léphet". Wooooohoooo. A legszebb része az évnek. 〜( ̄▽ ̄〜) 

VISZONT. Itt vannak a kötelező olvasmányok és persze az ajánlottak is. Idén egy oldal ajánlott olvasmányom van, ilyeneket tartalmazva: Paulo Choelo: Alkimista. Haggyámán még azt sem tudom, mit jelent az alkimista (nem vagyok rá büszke), nemhogy egy egész könyvet olvassak erről a valamiről/kiről. 
Idén 3 kötelező olvasmányunk van:

~ Ábel a rengetegben by Tamási Áron
~ Rómeó és Júlia by Shakespeare 
~ Légy jó mindhalálig by Móricz Zsigmond 

Tyűűha. 
*MostakkormagunkbaomlunkéselfelejtjükhogyelolvassuknyáronmindegyikTrónokHarcát* 
Neeeem. Igazából én elég gyorsan olvasok, szóval kb. 1 hét egy Trónok Harca. Ti hogy vagytok vele? (kommentben várom). 

A kötelező olvasmányok azért vannak, hogy a gyerekek olvassanak a nyáron, ne csak a számítógépet bámulják, és okosodjanak. DE nem hiszem el, hogy bárki is élvezné pl. a Kőszívű ember fiait a 12 évesek körében 2014-ben. Sosem értettem (és nem is fogom megérteni), miért kell 700 oldal tömény unalmat olvastatni velünk, csak hogy olvassunk. Akkor legalább már legyen élvezetes. A Harry Potter vagy a Szent Johanna Gimi, akár a Gyűrűk Ura tökéletes kötelező olvasmány lenne, amit akár a kettes tanuló is a kezébe ragadna. 


Ez az én véleményem a tieteket kifejthetitek a komment szekcióban. ^^  Ha esetleg tippeket szeretnétek a kötelezők legyőzésében, katt ide, egy régebbi bejegyzésemhez. Vaaaagy guglizzatok rá az olvasónaplókra. :D 

xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése